Cum facem?

Furnizare de servicii sociale

Furnizare de servicii sociale: locuire în comunitate și sprijin individualizat, inclusiv pentru formare și angajare în muncă.

Read More

Creare de premise de replicare

Creare de premise de replicare: documentarea serviciului (factori de succes, riscuri) într-un manual de franchiză socială și formarea altor furnizori de servicii, participare la dezvoltarea de politici publice încurajatoare și monitorizarea implementării lor.

Read More

Conștientizare

Conștientizare: campanii de informare cu privire la nevoia de dezinstituționalizare și la traiul în comunitate ca un drept fundamental al oricărui individ.

Read More

Închiriem apartamente și case obișnuite în comunitate, pe care le licențiem ca locuințe protejate, în care sprijinim persoanele adulte cu dizabilități să trăiască în cel mai autonom mod posibil.

 

Participăm la viața comunitățiialături de Rovinhud, Pelicula Culturală, Casa Plai, ArtEncounters, Fundația Comunitară Timișoara și Grădinărescu, The Serious Road Trip, Touch me not

 

Promovăm formarea de calitate și angajarea în muncă, împreună cu HorsEmotion, Fundația Româno-Germană, Dedeman, Kaufland, Universitatea de Vest Timișoara

 

Sprijinim acces la servicii de calitate în comunitate, nu segregate, cu Laura Ciotlăuș, Cabinet Dr. Fam. Weisz, The Care Hub.

Cu grijă față de locatari și respectând procedurile interne de lucru. Dați-ne un semn (roxana@unloc.eu) dacă credeți că v-ar fi de folos în organizația dvs.

 

Monitorizăm policitile publice și facem propuneri, pornind din experiența practică și de zi cu zi.

 

Contribuim la evenimente, rapoarte și studii naționale și europene.

Schimbăm mentalități și comunicăm cât de mult putem: România Pozitivă, MekanismMedia, Dan Ungureanu Illustration, momente.ro, Lia Pfeifer

 

Spune-mi Eli – roman grafic despre viața în instituții, premiat la Zero Project Conference, Viena, 2019.

https://www.facebook.com/SpunemiEli/

https://www.youtube.com/watch?v=qgMVpRN7DaU