Ce facem?

Furnizare de servicii sociale

Furnizare de servicii sociale: locuire în comunitate și sprijin individualizat, inclusiv pentru formare și angajare în muncă.

Read More

Creare de premise de replicare

Creare de premise de replicare: documentarea serviciului (factori de succes, riscuri) într-un manual de franchiză socială și formarea altor furnizori de servicii, participare la dezvoltarea de politici publice încurajatoare și monitorizarea implementării lor.

Read More

Conștientizare

Conștientizare: campanii de informare cu privire la nevoia de dezinstituționalizare și la traiul în comunitate ca un drept fundamental al oricărui individ.

Read More

Proiecte:

Together towards efficient and sustainable transition in social care

The main objective is to create a comprehensive training programme focused on the management of Deinstitutionalisation (DI) that will reflect current trends in social care across Europe.

DETALII

Împreună pe piața muncii

ÎMPREUNĂ PE PIAȚA MUNCII – Proiect de integrare socio-profesională prin servicii de consiliere și informare pe piața muncii pentru adulți cu dizabilități.

DETALII

Învăț să fiu sănătos!

În cadrul concursului Creștem împreună “Nutriție echilibrată și stil de viață sănătos”., organizat de către NESTLE în anul 2021, Fundația de Abilitare Speranța a câștigat o finanțare de 3094 de euro pentru proiectul Învăț să fiu sănătos!

DETALII

Superputerea implicării

Cu sprijinul financiar al Fundației Alber, în perioada decembrie 2021 – mai 2022 implementăm, în școlile din Timiș, proiectul de educație non-formală pe teme de incluziune socială și protecția mediului.

DETALII